„Успей с нас“: Стани предприемач и работи за себе си.

В днешната статия ще си говорим за една много интересна кампания. Става въпрос за „Успей с нас“, една идея на може би най-голямото общество в сферата на интернет маркетинга и ИТ технологиите като цяло, а именно Предприемач.ком. И преди да затворите страницата да ви информирам, това не е поредната игра тип пирамида, или нещо с което искаме да печелим за ваша сметка. Говорим за една напълно безплатна и доброволна инициатива с единствената цел да събере на едно място хора с познания и опит в сферите на ИТ технологиите, уеб дизайна, интернет маркетинга и най-вече тези на бизнеса. Тази кампания е за вас, за всички които не ги е страх от предизвикателствата и искат да работят здраво, за да изкарват повече. Не ние не говорим за лесни пари, единственото което предлагаме е знание и невероятни възможности за развитие. И да пари от интернет може да се печелят!

Защо да стана предприемач? Какво може да ме накара? Ето една преразказана история: Тъкмо бях завършил престижен университет, говоря за Софийският разбира се. След 4 години висше образование, 2 години магистратура и няколко хиляди лева за семестри, квартири и учебници бях готов да започна работа. Почнах да търся, навсякъде гледам искат хора с по 20 години опит, но не по възрастни от 30г. Чудя се и се мая, как става тая работа аз от 10 годишен ли трябваше да работя? По едно време сайта jobs.bg ми беше станал новата социална мрежа. Все пак намерих работа, беше и близка до специалността, вземах по около 300лв. на месец, мислих че е временно, но продължи цяло година. В последствие си намерих работа не по специалността за 600лв. на месец. Но тези пари ми бяха крайно недостатъчни за живот в София. В началото бях оптимист, рано или късно ще се оправят местата, но минаха няколко години, а положението беше същото. Не виждах никакви перспективи, вече мислих и за емиграция. Разчитах на средства от работата на половинката, както и на помощ от родителит ми.

Реших да взема нещата в свои ръце. Повече не можеше така. Започнах да се обучавам сам и да прилагам наученото в работата си. Много полезни и основни неща научих от форума Предприемач.ком. Реших, че е време да направя нещо, от което да печеля сам. Исках да живея нормално, както иска всеки млад човек в България. Омръзна ми да извършвам висококвалифицирана работа в скъп офис с компютри за без пари. Но не напуснах веднага, реших да използвам ниския, но сигурен доход, докато същевременно отделям време и работя за себе си. Така и започнахме с един приятел и неговата фирма, нов и интересен проект, свързан с интернет. Работихме за символични суми в началото, но не загубих вяра. Денем работих на редовната работа, а вечер по моите проекти. Как се справях ли? Беше трудно. Нямах свободно време, нямах много време дори и за приятелката ми. Важното беше, че имах нейната подкрепа, а и нямах друг избор. Подкрепата е важна, ако хората близки до теб не те подкрепят, това прави нещата още по-трудни. Трябва да вярваш и да не се предаваш, понякога наистина е много трудно. Започнахме постепенно да създаваме сайтове, изобщо не знаех и не можех да си обесня в началото, как така ще печелим от това, че хората ни посещават. Но всичко става бавно и стъпка по стъпка. След доста, опити, грешки и безсъни нощи мога да кажа, че успях. Всичко стана с труд, новопридобити знания и непримирима воля. В момента основните ми доходи са от онлайн бизнес. Работя сам за себе си. В собствен офис, където имам хубав удобен стол.

Още подобни истории тук.

Основата на нашата кампания е да събере на едно място много хора, които искат да си помагат взаимно и да успяват по същия начин. Целим обмен на информация, много нови идеи от иновативни хора, също така и споделяне на опит. Атмосферата е приятна, експертната помощ гарантирана, а информацията в изобилие.

[youtube]dC8r5eyCuVU[/youtube]

Ако си задаваш следните въпроси:
-Как да изкарвам допълнителни пари, като работя по няколко часа на ден?
-Как и с какво да започна?
-Как да изкарам пари, без пари?
-Мога ли да печеля онлайн и колко?

То тогава ти предлагам да се присъединиш към нас. Регистрирай се в ПРЕДПРИЕМАЧ.ком

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post 10 популярни тенденции в уеб дизайна през 2013 година
Next post Предстоящи SEO тенденции 2014г.