Предстоящи SEO тенденции 2014г.

Популяризирате сайтовете си, хвърляте усилия и страшно много ресурси, но няма резултат? Ако сте попаднали на тази картинка, то определено някъде бъркате. Къде ли? Може да е навсякъде, може би вече не сте запознати с новите тенденции за SEO. В тази статия ще си поговорим отново за SEO оптимизация. Какво е това животно и как може да ни помогне. Преди време много хора се занимаваха с това, но сега положението е малко по-различно.

Нещата съвсем не си приличат с тези от преди пет години. Ако сте от типа оптимизатор, който сте традиционалист и разчитате на стари, доказали се техники за подобряване на класирането в търсещите машини, то вече трябва да промените този начин на мислене.

Търсещите машини се изменят ежедневно. Изменят се и алгоритмите.
Алгоритмите всъщност движат търсещите машини. За да сте добър, трябва да разбирате от тези алгоритми.

Най-новите такива са наименовани на Панда и Пингвин ъпдейти. Те се появиха и „порязаха” доста сайтове на хора, популяризирали сайтовете си по един или друг начин, някой с позволени за времето си техники, други с непозволено.

Е, днес нещата са коренно различни. Ако имате ферми за връзки, по-скоро забравете за тях! Поетапно ги разкарайте, подарете, продайте.

Наблегнете на съдържанието. Ако имате спомагателни блогове с по две изречения и пет линка – разкарайте ги.

Ако всички линкове, сочещи основният Ви сайт са с един anchor – разкарайте ги.

Днес съществува понятието: По-добре малко, но качествени връзки, отколкото много, но с ниско качество. Наблегнете на качествените тематични връзки.

Малко и кратко написани настоящи тактики и схеми, които ще продължат да бъдат актуални и през 2014 година. Ако нещо се случва с Вашият сайт и отпада от челните позиции, то би било да прочетете редовете по-горе.

Все пак ако не успеете да се справите сами с подобряването на сайта си, то можете да се обърнете към доказани спецалисти в България и чужбина. Повечето ще Ви посочат грешките дори безплатно.

Възползвайте се от безплатна консултация на Вашият сайт, която ще изготви представител от фирма ВИСЕО ЕООД. Представител от компанията ще Ви отдели специално внимание, ще посочи силните и слабите страни на проектът Ви, както и ще Ви даде ценни съвети за това как бързо и дългосрочно да се класирате на по-предни позиции в търсачките.

Успешно оптимизиране!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post „Успей с нас“: Стани предприемач и работи за себе си.
Next post Имунизация срещу пингвини