Какъв е смисъла на живота?…

Седя си в момента в стаята в общежитието и като никой път всички спят и не сме се напили…Часът е около 2 и 30 и отново си мисля за живота…рядко имам време да мисля за такива неща,но в момента си мисля точно за това…в момент,в който се чуствам много добре и всичко ми е наред…сякаш съм попаднал на точното място в точното време…и въпреки че всеки ден се запознавам с поне 10 нови хора и е голям купон тука все още не ми е ясна схемата с тоя живот 😀 Само знам,че искам всичко…абсолютно всичко…искам да съм най-добър във всичко,с което се захвана,но дали това въобще е възможно…Много време ми отне да разбера,че в живота много малко хора ще държат истински на мен и че никога няма да съм харесван от всички…Спокойно мога да кажа,че в последните години прогресирам във всякакъв план…и ДА харесвам се..това е най-важното…,а още по-важно е че постоянно гледам да ставам по-добър на всички фронтове,защото ако няма прогрес…има регрес…Но все още не съм наясно какъв точно е смисъла?

Сега уча право…учим закони,които важат тук,но дали те всъщност са правилни? Има ли живот след смъртта? Какво трябва да постигна на този свят? Защо съм тук…? Дали просто не трябва да се забавлявам без да му мисля много,много? Как мислите?…

Тези мои кратки разсъждения отчасти дължа на разговора ми с Мони и Ани…благодаря ви 🙂 😛

3 thoughts on “Какъв е смисъла на живота?…

  1. живота е това което ти престой? а за това че искаш всичко няма нищо лошо искаш да си най-добрия също не е лошо >>> каква цена би платил за всичко това би ли дал всичко да се бориш за доброто да бъдеш най-добрия този въпрос трябва да си зададеш и би ли заложил собствения си живот за да осъществиш мечтите си или го искаш като подарък?????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Защо няма истински мъже? (2-част)
Next post Срещнах я на гробищата…