Защо няма истински мъже? (2-част)

Днес малко преди да си хвана влака за В.Т.,където ще си направим поредното шоу…реших да попиша малко в блога като продължа темата за „истинските мъже“…или по-точно за това,което жените мразят в днешните…продължавам с номер 5…ако не сте чели първата част… го направете 😀

5.ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ ДА СЕ ПРОДАДЕШ В ЗАМЯНА НА ТЯХНОТО ОДОБРЕНИЕ И ВНИМАНИЕ
Ако трябваше да дам едно обяснение защо мъжете се прецакват с жените то това щеше да е това правило.
Отне ми доста време да го проумея, но то просто е навсякъде около нас.
Мъжете всъщност казват: „Здрасти, искам твоето одобрение и внимание. Ще ти позволя да контролираш живота ми… и да определяш какво да правя… и ще направя всичко, за да ти се харесам… само ако ми дадеш твоето внимание и одобрение.“Бил съм готов да променям външния си вид само заради момичета…стига вече с това…вече не бих го направил…Вие също НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА У ДОМА СИ… 😀 извън него също 😀
Само, че проблема е, че жените не искат да им се “продаваш” и да им даваш твоята мъжественост на тепсия. Жените не се привличат от СЛАБОСТ и СЪСТРАДАНИЕ.
Жените мразят, когато видят, че някой прави нещо, за да демонстрира, че ще предаде цялата си сила, за да спечели тяхното одобрение.
ТЕ ГО МРАЗЯТ!!!



6.ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ ДА НЯМАТ ПРИЧИНА ДА СА ОКОЛО ТЕБ
Така това е сериозно, за това слушайте внимателно. Разбирането на повечето мъже които съм срещал е: Не вярвам, че една красива жена ще иска да е с мен, просто заради самия мен… затова аз казвам или правя неща, които мисля, че ще и харесат… и ако и харесат тези мои действия, тогава тя може би ще иска да прекарва свободното си време с мен.
Е знаете ли какво? Повечето красиви жени знаят, че ако мъж не се натяга да е около тях, а дори като че ли не желае да е около тях, има огромна вероятност жената да се побърка, само за да е около мъжът, който не е проявил интерес към тях.
С други думи, никакви комплименти, подаръци или вечери и други “знаци”(за вашия интерес) ще могат, дори да компенсират поне малко липсата на интерес от нейна страна.Да така е това жените са нелогични работи…,а до горепосочения извод стигнах след много грешки…винаги съм си бил романтичен тип до момента,в който разбрах,че това по-скоро пречи…или поне при свалките…след като си се хванал с момичето не е лошо да има такива „знаци“,но все пак всичко с мярка 🙂
Ето пример:
Харесвам дадено момиче…излизаме няколко пъти…рози тва онова,ама не се получава нещо работата…спирам да и звъня…или по-лошо тръгвам с друго момиче…следва внезапен силен интерес от нейна страна…елементарно 🙂
Красивите жени искат мъж, който ги “озарява”. Те искат да се чувстват добре. Те искат мистерия… искат да се смеят… искат предизвикателство… искат сексуална тръпка..
Ако използвате подаръци, комплименти и други “сигнали”, за да и вземете вниманието… трябва да се запитате нещо:
ДАЛИ ГИ ИЗПОЛЗВАТЕ, ЗАЩОТО ЗНАЕТЕ, ЧЕ ПО НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН ЕДНА ЖЕНА НЕ БИ ИСКАЛА ДА Е С ВАС?
Ако не знаете как да направите така, че на една жена да й е интересно с вас, тогава никакви материални подаръци ще свършат работа.Е все пак има различни видове жени…на повечето в България им е нужно да имаш едно БМВ и ще си легнат с теб на 1-ва среща…,но те няма да са с теб заради ТЕБ…!
Ако сте скучен, предсказуем и безинтересен тогава никога жена няма да ви се обади да излезете.
НЕ СЕ ОПИТВАИТЕ ДА КУПИТЕ ИНТЕРЕС, ПРОСТО ГО ИЗГРАДЕТЕ.

7.ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ АКО ТИ НЕ РАЗБИРАШ КАК РАБОТИ ПРИВЛИЧАНЕТО
Това е вече наистина голямо. Е след като прочетете това ще имате по-добре представа какво е това – ПРИВЛИЧАНЕ.
Ако го “имате” за жените е супер забавно и интересно да са с вас. Жените могат на мига да разберат дали един мъж го “има” или не.
Жените разбират много бързо дали говорят с мъж, който е наясно със себе си и жените… и който се забавлява докато създава сексуални искри.
Жените знаят дали мъжът говори тайният език на “Сексуалната Комуникация”. Ако той не го тогава тя прекратява комуникацията си с него. А ако го, продължават напред.
ПРИВЛИЧАНЕТО не е избор. То е комбинация между емоционален и психически отзвук (на вас самите)… и вие не може да “убедите” една жена с подаръци, логика и доброта, че го “имате”.
ПРИВЛИЧАНЕ се създава, когато жена среща мъж, който го “има” и който знае какво да направи във всяка ситуация за да премине на по-горна фаза от взайимоотношеният им.
Проблемът с ПРИВЛИЧАНЕТО и генерално с успеха с жените е, че нещата, които трябва да правите не са очевидни. Те са “интуитивно грешни”. С други думи те са точно обратни на това, което ви се струва логично да правите.
Трябва да започнете да правите неща като да създавате тръпка… да спрете да правите нещо, което на нея и харесва… да й дадете време, за да и домъчнее за вас и т.н.
Ако не разбирате „как работи привличането” жените ще го разберат. Това не се скрива като химикалка в задния джоб.За щастие това се учи…с опит и много контакти с жени…трябва да не ти пука…спокойно мога да кажа,че едно време нищо не разбирах от жени…сега също не знам кой знае колко много…,но това което знам ми стига да сменям гаджетата често и просто да се забавлявам,а това е най-важното…да става ШОУ..

Така сега седнете и напишете всички действия от ваша страна, с които търсите одобрение и внимание от жените. И по важното измислете как да СПРЕТЕ да ги повтаряте и как да ги замените с по-алфа държание.

2 thoughts on “Защо няма истински мъже? (2-част)

  1. zdravei az smqtam 4e v lybovta e vajno da se zabavlqva6 no mislq s16to taka 4e ne e nai vajnoto da smenq6 gadjetata kakto ti kazva6 a da nameri6 svoqta polovinka tvoq 4ovek nali razbira6 :)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Защо няма истински мъже? (1-част)
Next post Какъв е смисъла на живота?…