Идеи за коледни подаръци за жени

Наближават отново празници, а с тях и напрежението и чуденето – „Какво да купя на жените около мен този път?“. За да помогнем, ние сме тук с няколко практични идеи за оригинални подаръци за жени.

Изборът на подарък за жена е лесна работа, но да избереш точния подарък, който да се хареса на въпросната дама вече не е толкова просто начинание. За целта трябва да имаш стабилен набор от идеи, както и базови познания за жената, нейните интереси и хобита.

Подаръкът трябва да доставя радост и щастие на дамата, така че помисли добре какво би искала тя!

Ето и няколко от нашите предложения за подарък за всеки тип жена.

Красив дамски часовник

Дамите обичат аксесоарите, носят ги по много и всякакви. Дамският часовник винаги е бил предпочитан подарък за всеки тип дама. Сигурно е, че с подобен аксесоар няма как да сбъркаш. Нашият съвет е да заложиш на дамски часовник в сребрист или златист цвят, тъй като те изглеждат доста по-луксозно и лесно се съчетават с повечето визии – официални или не.

Дамска чанта

Другият основен аксесоар при жените е чантата или раницата. Ако тя е от известна марка, печелиш 10 точки, но дори и да не е ултра скъпа, ако е подбрана с вкус и усет към красивото, то определено ще се хареса на жената. Важно е да избереш и практичен модел, който да подбира всичко необходимо.

Бижу

Абсолютната класика за дамски подарък. Няма как да сбъркаш тук. Е, само внимавай да не е пръстен, че може да се изтълкува погрешно! Заложи на гривна, колие или пък обеци.

Шал/Шапка/Ръкавици

Все неща, които ще и топлят. Този тип подарък показва любов и грижа. Освен това е супер тематичен за Коледа.

Гримове

Комплект от гримове на известна марка са перфектна идея за подарък на дама, която обича да се гримира или пък иска да се научи да го прави сама. Повечето жени в България ползват лек или по-тежък грим, така че тази идея за подарък заслужава обсъждане.

Домашен любимец

Безспорно една малка сладка пухкава топка ще разтопи сърцето на почти всяка жена. Мечтан подарък за много жени, който обаче идва и с куп отговорности, а това също трябва да се има предвид. Кучетата изискват повечко грижи, а котките една идея по-малко.

Спа процедура/ Масаж

Универсален подарък, който ще се хареса на почти всяка жена. Дамите обичат всякакви СПА преживявания и приключения. Изборът тук е огромен – тепарии за лице, тяло, басейни или масажи. Честно казано каквото и да избереш най-вероятно ще и хареса.

Ако тези съвети не са ти достатъчни може да видиш нашите над 100 идеи за коледен подарък за жена тук. Гарантираме ти, че ще откриеш нещо интересно за всеки тип жена, без значение дали тя ти е приятелка, съпруга, роднина и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Как да избираме практични подаръци за нашите любими мъже?