BGOptimisation – нещо повече от професионални SEO услуги.

BGOptimisation e фирма, която се е доказала в нашия пазар, предлагаща главно услуги за SEO оптимизация на корпоративни и индидуални сайтове. Екипа на BGOptimisation зад гърба си има стотици успешни реализирани проекти и доволни клиенти. Мисията им е да класират Вашия сайт в търсачките, за да бъдете намерени в интернет от клиентите, а това означава само едно – повече продажби.

Всеки втори офлайн бизнес прави преход към нещо по-голямо, към нещо по-грандиозно. Какво ли е това? Това е интернет. Интернет се обитава от милиарди потребители, а колко са жителите във Вашия град? Малко нали? Достигат ли броя на интернет потребителите? Абсолютно никой град в света не го достига.

Какво означава това? Това означава, че и Вие трябва да направите голямата крачка и да стартирате онлайн. Няма нужда да се споменава, но все пак… онлайн може да продавате три пъти повече, за сравнение със обикновения начин, поради логичната причина, че интернет се използва от целия свят.

След като сте решили да направите тази крачка, Вие ще имате нужда от дом, където да посрещате гостите си, т.е. потенциалните клиенти. Сетихте ли се вече? Точно така, имате нужда от сайт, уникален и неповторим, за да се отличавате от конкуренцията.

BGOptimisation може да ви изработи най-готиния сайт в света, напълно по Ваш вкус, изисквания и принципи. Това е задължителна стъпка за всеки офлайн бизнес! Защо? След като потребителите чуят за Вас и по-точно за Вашата фирма, първото нещо, което правят е да проверят достоверността Ви онлайн. Пишейки в търсачката името на бранда/фирмата/компанията Ви, ако не могат да я открият, моментално в мислите на потенциалните клиенти се зараждат мъгливи и предпазливи мисли за Вас. Факта, че не съществувате в интернет ви прави потенциални измамници и недостоверна фирма (поне в очите на повечето потенциални клиенти). Ето защо, трябва задължително да имате сайт, в който да разкажете за Вашата компания и мисия, цел, постижения. Можете да представите предишните Ви проекти и портфолио. След като вече клиентите видят, какво сте направили, що за фирма сте, променят мислите и виждането си за Вас. Освен това имате шанса да представите продуктите/услугите си на целия свят. Това автоматично увеличава възможността за тройни продажби и прехода към ранг – международна компания. Доверете се на BGOptimisation за изработка на уеб сайт.

Но! В онлайн бизнеса има винаги едно голямо „Но!“. Сайтът сам по себе си не представлява нищо. Без оптимизация за него, той просто ще е празна пустош. За да ви намират в търсачките по кл. думи, по които искате да излизате, seo оптимизацията на Вашия сайт е неизбежна!

Освен това, след като се класирате по желаните кл. думи (keywords) в резултатите на търсенето (serp), вие получавате и органичен трафик. Какво е това? Това е безплатен трафик, който идва от търсачката. Пр.: Google, Bing, Yahoo, Yandex и други. Става в резултат на написване, на ключова дума в търсенето и след клик на потребителя, той бива препратен в сайта, който съдържа тази ключова дума или е тематично свързана със нея. Това е другата положителна страна на seo оптимизацията.

BGOptimisation може да Ви предложи цялостна оптимизация за търсачките. Но, ако сте правили такава преди това или Ви е необходима частична оптимизация, то Off Page SEO и On Page SEO е също е вариант.

Вече имате сайт и най-важното е, че е оптимизиран за търсачките. Супер! Но, сега ще трябва да грабнете вниманието на посетителя/потенциалния клиент. Това може да направите със съдържанието в сайта или по-скоро с уеб дизайна на сайта Ви. Понеже при първоначалния допир на клиента е именно със сайта, той вижда първо неговия дизайн, а ако нямате уникален или добър уеб дизайн, можете да го отблъснете, а това автоматично ще го накара да натисне „x” бутона. Какво става? Губите играта!

Не си позволявайте това да стане! Всички обичат да се връщат и посещават красиви места, нали? Е, какво чакате? Крайно време е да си поръчате изработка на уникален и брилянтен уеб дизайн за сайта ви от BGOptimisation, с който да се отличавате от конкуренцията, да грабнете вниманието/погледа на клиентите Ви и да имате по-светло бъдеще за фирмата/компанията.

Прекрасно! Вече имате уеб сайт, уникален дизайн и seo оптимизация, но май нещо липсва? Хмм… е, точно така, за къде без текст? С течението на времето, всеки сайт трябва да се снабди със прясно и свежо текстово съдържание. Това хем, кара търсачките да Ви индексират по-добре, хем ангажирате клиентите си със ново съдържание. BGOptimisation предлага ежемесечна техническа поддръжка на сайта Ви, идеална услуга за тези, които нямат време. Освен това, те могат да отстранят и техническите проблеми по Вашия сайт. Това може да са страници 404 и други бъгове, които дразнят потребителя и намаляват продуктивността на сайта Ви.

„Изготвяне на SEO изследване на конкуренцията“ също е сред услугите на фирмата. Преди да навлезете в дадена ниша/сектор, добре е да се проучат конкурентите, по какви кл. думи се класират те, каква е тяхната сложност, възможно ли е и Вие да се класирате по техните кл. думи и абсолютно всичко за SEO позиционирането. Но ще трябва да изчакате 7 дни, докато ви се подготви репорта.

BGOptimisation предлага и „Безплатна SEO консултация“! Бум, Хедшот! 🙂 Много малко SEO фирми на нашия пазар предлагат това или даже и изобщо не го предлагат, разбира се освен BGOptimisation. Услугата е идеална за тези, които са получили наказание от ъпдейт на Google, имат нужда от съвет за оптимизация или искат да видят слабите си SEO страни. SEO специалистите от BGOptimisaton са запознати с всички аспекти на тази професия и могат да ви дадат най-точните и полезни съвети за SEO оптимизацията на Вашия сайт.

Ако искате да имате перфектна оптимизация за Google, три пъти повече продажби и да сте си изградите уникален бранд, BGOptimisation.com е вашето решение!

One thought on “BGOptimisation – нещо повече от професионални SEO услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Имунизация срещу пингвини
Next post ISKAMCHASOVNIK.COM – пример за добре разработен онлайн магазин