Алфа поведение…или това към,което се стремя…

Днеска нищо не съм писал в блога и докато си търся квартира в Търново с едно момче от Стара Загора реших,че е време да драсна една статия…

Сега ще ви говоря за т.нар. АЛФА поведение…За да добиете ясна представа за този вид поведение и с какво ще ни помага в свалките ще ви представя някои характеристика на АЛФА мъжът:

алфа мъжът живее в настоящия момент. Той е толкова уверен в себе си, че е способен да се отпусне и да живее изцяло в мига, защото знае, че нещата така или иначе ще се развият по начина, който той иска.
алфа мъжът прави това, което иска, стреми се към това, което иска, взима това, което иска.
алфа мъжът сам създава правилата в живота си, сам определя целите си, той не се стреми и няма нужда от одобрението на никого.
алфа мъжът e позитивен и се чувства добре. Той усеща, че няма нужда от външна причина да се чувства добре и да бъде уверен в себе си, това е естественото състояние на нещата, това му е в природата.
алфа мъжът е лидер, той знае и усеща, че е предопределен за нещо велико, знае, че животът му е стойностен.


Алфа мъжът говори силно.
Алфа мъжът винаги доминира над жените и останалите мъже. При това по всички възможни начини – с интелект, сила, смелост и др.
Алфа мъжът е винаги готов да защитава собствения интерес и този на близките и любимите му хора…..

Алфа мъжът няма нужда от позволение и одобрение за действията и думите си.На него просто не му пука,когато му се танцува се качва на най-високото място в дискотеката и танцува…без значение,какво ще кажат другите…
На алфа мъжът не му пука за какви го мислят некви сдухани смешковци,които той може да победи във всяка област на живота…той знае,че е НАЙ-ДОБРИЯТ..
Алфа мъжът живее за предизвикателствата. Той постоянно изкачва нови върхове и постига нови успехи.Той се развива…
На алфа мъжът не му пука какво ще кажат всякакви критици,които могат само да плюят…той знае,че колкото повече успехи има ще бъде толкова по-забелязван и съответно ще му завиждат повече,но предпочита да бъде в центъра на вниманието,а не да се съобразява и угажда на всички…!

Как да станем такива ли? Истината е,че сме родени АЛФА…да точно така! Спомнете си дните,когато бяхме малки…и още не бяхме тръгнали на училище…пукаше ли ни толкова,колкото сега?Не живеехме за мига? Но какво се промени? Започнаха да ни казват как да мислим,какво да правим…всеки се стремеше да се хареса на околните..как да бъдеш като тях…другите…групичката,към която искаш да се присъединиш..Оттам започнаха неуспехите ни…Ние просто забравихме кои сме?…защото не си достатъчно смел да бъдеш уникален..какво ще кажат другите? И аз бях такъв толкова години…този страх…зависим от хорското мнение..Но защо по дяволите? Каквото и да постигна никой няма да се зарадва на успехите ми,ако съм повече от тях..то те ще ми завиждат…Тогава за какво ми трябва тяхното мнение?Истинските мъже са силни, уверени, разчитат само на себе си и не се нуждаят от валидиране от външния свят. Те вярват и са убедени във собствените способности и всичко което правят и им се случва го приемат като резултат от себе си и вътрешните си умения.

Време е да се събудиш..даа точно ти!! Аз се усетих рано…бъдещето е пред мен и ще живея моят собствен живот,а не този,който ми налагат…!! ще правя каквото си поискам,когато си поискам и с която си поискам…!Да добре ме чу..НЕ ми пука за твоето мнение…“само божията присъда има значение!“Аз ще бъда АЛФА…!

5 thoughts on “Алфа поведение…или това към,което се стремя…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post 15 неща,които те издават,че си българин…
Next post 10 Начина да повишиш своята самоувереност/самочувствие…!