„Нека бъдем само приятели…“ 1-ва част…

„Но ако започнем да излизаме, това ще провали приятелството ни, в което аз те моля да вършиш неща и ти ги правиш!

Наистина те харесвам. Наистина. Толкова си мил, сладък и винаги изслушваш всичките ми терзания, като отвръщаш с подходящите комплименти. Ами, не виждам обаче бъдеще в нашата връзка. Ще бъде ужасно да правим секс и това да срути невероятното приятелство, в което аз получавам всичко и ти не получаваш нищо от това което искаме. Не мислиш ли?

Знам че ще ме разбереш. Ти винаги го правиш.

Ние сме толкова перфектни като приятели, нали знаеш? Мога да ти кажа всичко и ти знаеш че винаги може да дойдеш при мен за да ме слушаш как се оплаквам от работа или колко грозна се чувствам. Няма да искаш да разрушиш приятелство като това за да ми бъдеш просто гадже и да четеш в очите ми жадуване и копнеж, дори и само веднъж, нали? Разбира се че не. Виж, ако започнем да излизаме това само ще усложни тази прекрасна настройка която съм нагласила тук.

Просто…ти си ми като най-добрият приятел и ще мразя това да се промени, просто за нещо, което ти толкова отчаяно искаш. Имам предвид, ок, може да излезем на няколко срещи, може да се помотаем малко и накрая да потвърдим шестте години, които ти прекара бленувайки в този платонически кошмар, но после какво? Как ще се върнем там, където бяхме, където аз се възползвах от твоето очевадно привличане към мен, където аз мога да имам някой изцяло на мое разположение? Тази част от взаимоотношенията ни е толкова важна за мен!

Не. Просто съдбата е предопределила да сме наистина много добри приятели, които се мотаят заедно само като нямам гадже и се нуждая от мъжко внимание да подхрани моето крехко и безгранично его.

Всичко може да се случи когато внесеш любовни отношения. Помисли колко ужасна беше последната ми връзка в края, помниш нали? Момчето, заради което ти се обаждах плачейки в 3 сутринта понеже не ми отвръщаше на смс-ите. Момчето, което срещнах на рожденият ден на който ти ме закара? Имах невероятно страстен секс с него за 4 месеца а сега дори не си говорим. Боже, бих умряла ако нещо такова се случи между нас.

Плюс, можеш ли изобщо да си представиш да се събличаме един пред друг? Познавам те от толкова дълго, ти си ми като брат, който докато бях пияна налазих два пъти и повече никога не го споменах. Ще бъде толкова странно. И ако го направим, тогава всеки път щом дойдеш с мен да пазаря или на някое шоу, или благотворително събитие, или ме заведеш да ядем сладолед след като имам лош ден на работа, ще ме гледаш с поглед „Виждал съм гърдите и“. Боже, не мога да си представя нещо по ужасно от това.

О, преди да забравя имаш поздрави от майка ми.

В всеки случай, изобщо няма да ме понасяш като гадже. Ще бъда постоянно в нужда, драматична и малко по малко ще се влюбвам в теб. Ако ти бях гадже никога нямаше да мога да ти говоря за всички задници, с които излизам и да се преструвам че не виждам как това те смачква. Нека никога не губим това. Това ни прави каквито сме.

Не се бой. Ти си толкова забавен, остроумен и невероятен, че всяко момиче без мен ще се късметлийка да излиза с теб. Ще намериш някоя, знам го. И когато я намериш, внезапно ще се появявам около теб флиртувайки и позволявайки си волности пред нея, докато не започне да ревнува и да не вярва като и обясняваш че сме само приятели. И тогава ще те зареже и ще сме както сме си били.

Завинаги най-добри приятели.“

Доста егоистично и иронично от гледна точка на девойката…Всеки е попадал в този капан..“само приятели“…и на мен ми се е случвало доста пъти…Защо се получава така? Еми просто е…,когато харесваме много дадено момиче ние сме готови дори да сме просто приятели,за да сме близо до нея…като тайно се надяваме нещо да се промени..От опит ви казвам,че не си заслужава..естествено има излизане от зоната „просто приятели“,но не мисля,че трябва да се превръщаме в най-добрата приятелка на дадено момиче и тайно да се надяваме да спим с нея…пак повтарям и аз съм го правил това 😀 Не е лошо да имаш жени-приятелки даже е много добре и би ти било от полза,но това в друга публикация ще го говорим…лошо е да имаш приятелки,с които искаш да спиш…щом иска да сте само приятели минаваш на следващата..тя губи..жени много..! А сега за случая, когато наистина влезеш в „зоната на приятелството“. Знаете ли на какво се дължи? Дължи се на това, че си показал слабо поведение, неувереност, и то за по-дълго време. Когато една жена започне наистина да те възприема по този начин, това означава, че си направил сериозни грешки…или просто няма привличане от нейна страна..и това го има 🙂

Имам още доста да пиша по тази тема…,но съм гладен,а после трябва да ходя до банката и да излизам с едно момиче..за тва ще сложа едно „1-ва част“ и като имам време ще довърша… 😛

9 thoughts on “„Нека бъдем само приятели…“ 1-ва част…

  1. Много хубава и интерестна статия, на един дъх е прочетох. За мен също не съществува приятелство между мъж и жена. Винаги, рано или късно единия от двата пола ще иска нещо повече от приятелство. Все ще има някоя пиянска вечер, някое общо море, или друго по предразполагащо мероприятие. Тогава нещата ще изчезнат на яве, може и само от намеци да са, но все някой ще направи опит. Аз също съм бил приятел с едно момиче, и то само защото не можех да е имам. Исках да съм близо до нея и няколко години бяхме добри приятели, но и до края имах тръпка към нея.

  2. interesno, no kakvo trqbva vsushtnost da pritejava mujut za da vpechatli edna jena i da q zadurji do sebe si i sushtestvuvat li oshte takiva muje? 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Защо жените много често се влюбват в най-големите боклуци?
Next post Генади на дискотека с голфа си…кой е Генади?