Защо жените много често се влюбват в най-големите боклуци?

Наскоро един приятел ми каза,че едно момиче,което той много харесваше е тръгнала с един абсолютен боклук,който просто не е за нея…това ме накара да се замисля защо доста пъти се получава това нещо?

В тази тема ще ви говоря за т.нар. социално програмиране и защо точно „хубавите ябълки,ги ядат прасетата…“
“За да имам красива, умна и стойностна жена до себе си трябва да изглеждам като Брад Пит и да имам парите на Бил Гейтс”.
Алтернативно:
“- Трябва да съм висок
Да съм хубав
Да съм богат
Да съм интелигентен
Да имам кола
Да съм забавен
Да имам коса
Да съм кавалер
и т.н.”

Това се нарича социално програмиране. Обществото иска всички ние да вярваме, че за да имаш готина мадама трябва да имаш пари, да си се доказал, да имаш кариера и т.н.Да,но моят скромен опит показва,че нещата не стоят точно така! От една страна обществото е до някъде право,едва ли парите и красотата ще са ти в минус..но практиката показва,че това не са основните неща,които помагат при свалките.Говоря главно за жени и момичета,чиято цел не са парите! Повечето ми познати,които познавам и са добри с жените не са нито красиви и богати,нито пък имат хубаво тяло(винаги съм си мислел,че тялото е много важно,но очевидно не чак толкова :D)…Въпреки това тези момчета рядко остават без гаджета,държа да отбележа,че приятелките им никак не са грозни 😀

Всъщност истината е, че ако си облечен готино (което съвсем не означава скъпо) и ако си достатъчно социален и уверен, и се приближиш до група момичета, заговориш се с тях, „побъзикаш” се с тях, накараш ги да се смеят и да им е приятно около теб – това колко пари имаш и как изглеждаш няма да има никакво значение за да изпитат те привличане към теб.В предишни публикации в тази категория споменах вече,че жените имат емоционален и логически мозък!Ако попиташ девойките “Какъв трябва да е мъжът до теб за да се влюбиш (да изпиташ привличане към) в него?” Тя ще отговори с логическия си мозък това, което социалното програмиране е вкарало там “Ами, искам да е красив, висок, да е забавен, да има пари, да се отнася с мен като с принцеса, да ми прави подаръци постоянно, да е мил, нежен, да е честен и т.н. бла бла…бла-бла и т.н”.И аз търся моята принцеса,ама нещо май я няма…така го няма и техния принц…,а аз се задоволявам с принцеси от кайма… 😀

Емоционалният мозък на момичетата,обаче търси нещо напълно различно.Той търси силен,уверен мъж,който е поне малко АЛФА…Именно за това много девойки се влюбват в абсолютни боклуци.Разбирай някъФ на 25 години,кара лада,зима 200лв. месечна заплата,ако работи,тъп,грозен и дебел…3в1 неочаквано добра комбинация…И така тоя ти взима момичето,зо което си мечтал…да не говорим,че тя е 7-8 години по-малка от него 😀 Не ви ли е познато? Този тип момчета привличат момичетата ,въпреки че се държат ужасно с тях,това най-вероятно е така,защото притежават някои от характерните АЛФА черти…

Как да изкорениш вредното социално програмиране в себе си?

– Жените не са нищо специално (и красивите също) – третирай ги точно както третираш приятелите си от мъжки пол или както би третирал по-малката си сестра.
– Не търси позволение и/или одобрение от жените (или от който и да е) за нито едно твое действие.
– Не чакай от нея да взема решения или да ескалира отношенията Ви. Няма да го направи.
– Не прави нещо само за да я впечатлиш.
– и т.н. с две думи бъди мъж – а не кученце на къс повод.Заради путка,НЕ ставай путка…

Вкарай си в главата следната мисъл и я направи свое мото:
“Аз съм най-хубавото, най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.Аз съм наградата…тя трябва да ме заслужи и спечели…“

5 thoughts on “Защо жените много често се влюбват в най-големите боклуци?

  1. Не съм съгласна, че може да ме привлече мъж с коса, строен или с кола или с много пари или-…не зная какво още беше изредено.Поне за мен нещата не стоят така.Мога да оценя човек по много по-различен начин.

  2. Мило момче, струва ми се, че малко нещо живееш в света на MTV…
    Харесва ми опита да мислиш върху взаимоотношенията мъж/жена (момче/момиче).
    Оттам нататък изприказва куп клишета и абсурдни твърдения, които ме накараха да се замисля дали масата мисли като теб???
    Ако не, то – дано успееш да се превъзмогнеш.
    Ако да… е, тогава не ми се мисли.
    “Аз съм най-хубавото, най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.Аз съм наградата…тя трябва да ме заслужи и спечели…“ : току-що прочетох дневника на петокласничка. Не познах ли?
    За да не мислиш, че думите ми са чист сарказъм – ЗАЩО (по дяволите) ТИ (момчето Х, не конкретната твоя личност) ЗАСЛУЖАВАШ (което и да било) МОМИЧЕ???
    Ако искаш да израстнеш в психоанализата – вземи се порови по-дълбоко от разпространените по комерс-канали и списания схемички. (от типа на – момичетата търсят лошо момче; дръж се с нея като с кучка и ще е твоя завинаги, барабар с 3-те и най-добри приятелки). Очаквам пост, посветен на КАКВО АЗ ТЪРСЯ В ЕДНО МОМИЧЕ и абзац, посветен на въпроса КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАМ. (забележка – едното е неизменно свързано с другото).
    😉

  3. Познавам един огромен нещастник.Държи се ужасно с тях ама много гадно а те му се лепят като мухи на мед.Това не мога да го разбера защо избират този който е гаден с тях и ги сменя на 2дена пред този който ще го обича и ще е до тях докато момичето иска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Курс за жени:“Как да се доближа до мъжкото съвършенство?”
Next post „Нека бъдем само приятели…“ 1-ва част…