ERP софтуер от New Era Ideas

Компанията е регистрирана през 2011 година в град Пловдив. Екипът се състои от млади, амбициозни и можещи софтуерни специалисти. Като начало, работата на компанията се развива предимно в две основни направления- разработване на софтуерно семейство с марка  New Era и интегриране на иновативни специфични софтуерни продукти, всички те са насочени за хората, които се занимават с бизнес.

Специфичните бизнес процеси в повечето компании налагат изработването на софтуер по поръчка. Това е една от най-търсените услуги. Бизнесът се интересува от продукти, които най-добре да отговарят на техните цели и нужди. Софтуерна компания  New Era Ideas e вашият доверен партньор в създаването и разработването на различни софтуерни решения като бизнес софтуер (складови програми, CRM и ERP решения),  онлайн магазини, уебсайтове,  специфични софтуерни системи, уеб разработки, мобилни приложения,  софтуер насочен към туризма и много други.

Основна задача в работата на New Era Ideas е предоставянето на качествени, функционални софтуерни продукти, които по най-добрия начин да задоволят нуждите на клиента, а именно, да се доближат максимално близо до реалните бизнес процеси в дадена компания. Нашето отношение и подход са специални. Ние сме до клиентите си през всички фази от възникването, реализирането и внедряването на даден продукт – планиране, създаване, интегриране, обучение и поддръжка на дадена софтуерна система. Доверявайки се на нашия професионализъм, вие развивате бизнеса си по един доказано успешен начин.

Един от водещите проекти на New Era Ideas е мощната система New Era ERP ( ERP идва от Enterprise Resource Planning). Това е един иновативен и всеобхватен продукт, който се явява като незаменим помощник за всяка бизнес организация. Съдържащите се в него системи способстват за оптимизирането и автоматизирането на процесите в дадена компания. Отделните модули на системата, обхващат цялостния работен цикъл в даден бизнес. Ето ги и тях:

– Модул финанси

– Модул склад

– Модул CRM

– Модул, с който се управляват проектите

– Модул логистика

new-era

Един много функционален и всеобхватен пакет в софтуера за планиране на ресурсите в предприятието.

За улеснение на нашите клиенти, предлагаме повечето модули, присъстващи в системата и като отделни продукти с марката New Era. Това   са „New EraManager”, „New Era Warehouse”, „New Era CRM”. Ето повече информация за тях:

Nеw Era Manager е пилотният авторски продукт с марката New Era. Той се появява на пазара през 2013 година. Предлага се както като модул в Мениджър за управление на проекти, така и като самостоятелен софтуер. New Era Manager е гъвкав и всеобхватен, незаменим при управлението на работни процеси и проекти. Приложим е в инженерингови компании, преводачески фирми, или такива, които работят в сферата на рекламата, т.е. предимно фирми, работещи на проектен принцип. С множеството си функционалности, софтуерът оптимизира и автоматизира ръководенето на проекти и екипи. Той е идеален инструмент за създаване и ръководене на задачи, въвеждане на срок за тяхното изпълнение, отчет за работено време и дейност по зададена задача, получаване на разнообразни справки.  На тази база могат да се правят полезни анализи, отчети и други. Като модул от екосистемата New Era ERP, системата за управление на проекти е също толкова функционална, колкото и самостоятелният продукт с марка New Era Manager.

Представяме ви друг модул, част от New Era ERP. Това е „CRM” модулът или Софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти. Предлагаме го и като самостоятелен продукт, известен под името New Era CRM. Софтуерът NewEra CRM се появи на пазара в първите месеци на 2014 година. Представлява бизнес организатор с широки възможности. Иновативният продукт допуска буквално с два клика да описвате и следите сделки. Чрез него опознавате клиентите си максимално добре. Както и останалите продукти с марката NewEra, така и NewEra CRМ притежава изключителна адаптивност към различни бизнес нужди. Ако целта ви е да поддържате качествен и успешен бизнес, доверете се на бизнес организатора NewEra CRM. Системата ще ви помогне да опознаете по-добре клиентите си, което е гаранция за увеличаване на вашите печалби.

Най-скорошният реализиран проект на компанията ни е New Era Warehouse, или модул „Склад”. За да бъде качествена една ERP система, тя трябва да съдържа стойностна складова програма. Такава задача си постави и колектива на New Era Ideas.Нашият продукт е конкурентен на световните складови системи. Той съдържа всички функционалности, като инвентаризация на всеки продукт, данни за клиентите, поръчките, покупките, за продавач и купувач и много, много други. New Era Warehouse спомага лесната обработка на материалните запаси в компанията ви. С този продукт може да манипулирате от различни обекти.

Ако сте перфекционист и искате да поддържате данните за бизнеса си идеално коректно състояние, New Era Warehouse или модул „Склад” са вашите решения.

Специфична разновидност на продукта New Era ERP е версията New Era ERPc (custom). В тази версия, освен модулите на New Era ERP, могат да присъстват допълнителни функционалности и модули по ваше желание. New Era ERPc представлява специфична и адаптирана към отделния клиент версия на екосистемата New Era ERP. Интересът към продукта в настоящия момент е огромен.

Ако с тази статия сме предизвикали вашия интерес, разгледайте фирмения сайт www.neweraideas.net/bg  и продуктовите сайтове на компанията www.neweramanager.com, www.neweracrm.eu . Телефоните за връзка са 0898 544 497, 0877 544 497. Пишете ни на е-mail office@neweraideas.net.  Единствената ни задача е да надминем вашите очаквания и желания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Как да изглеждаме съблазнителни?
Next post 6 филма, които всеки предприемач трябва да гледа