W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Илюминати..Не чети!

Илюминати..Не чети!

Независимо дали за пръв път чувате понятието “илюминати” или сте го срещали преди, тази статия може да ви е интересна. Едва ли само в една статия може да се събере дори и 1 процент от информацията за тях, та за тази цел не стигат дори няколко книги.И все пак тук ще бъдат изложени накратко някои интересни неща. Орденът на Илюминатите стои в центъра на множесто дебати относно въздействието на тайните общества в човешката история като цяло. Дали всичко е мит или наистина илюминатите тайно управляват света? Понеже броя на хората, които си завадат този въпрос расте непрекъснато е неизбежно да се появят много заблуди и дезинформиращи статии. Наистина би било трудно да се открият обективни изследвания по темата, а и единственото сигурно е , че няма нищо сигурно!

Тази статия се опитва да хвърли малко повече светлина върху фактите свързани с илюминатите. Ще бъдат разледани важни документи по темата и показани интересни снимки, дори и от България. По света под “илюминати” хората разбират световна елитна тайна група, който го управлява. В България понятието навлиза по-късно и повечето хора не са го чували. Това обаче далеч не означава, че в България не могат да бъдат открити хиляди символи на илюминатите. Повечето хора не знаят за концепциите и идеите им. Илюминати и масони, дали са едно и също? Какви са целите им? В какво вярват?

Опитът за обективно изследвана определено е труден. Информацията по темата е оскъдна, а да различиш истината от изопачената такава е почти невъзможно. Като се има предвид, че тайните общества би трябвало да бъде, по дефиниция, тайни, и че историята често е пренаписана от тези, които са на власт, получаване на безпристрастен истината за илюминатите е предизвикателство. Тази статия не претендира да „разкрие“ или „изложи“ всичко, което трябва да се знае за илюминатите.

Въпреки, че няколко групи наричат себе си “илюминати” в миналото, то най-запомнящи се и влиятелни от тях са т.нар. баварски илюминати.Тази организация е основана перз май 1776г. Нейн създател е Адам Вайсхаупт. Тази организация има точно определени политически цели. Докато другите тайни организации като например масоните, винаги са се стремели да събират знаещи и можещи хора с пари като юристи, политици, доктори.., то баварските илюминати се стремят да променят света. Те говорят за т.нар. световен ред. Дали обаче това тайно общество не е възникнало далеч по-рано?

Илюминати в превод означава “просветени.” Техният символ е пирамида с всевиждащо око, може да се види по-долу. Историята показва, че т.нар. тайна група не се ограничава с влияните си само в Бавария, дори не и в Германия, а в цял свят. Основната цел е да бъдат поставени под контрол всички човешки, научни и финансови ресурси.

Те смятат да я постигнат със световното правителство, на което се дава добре звучащото име Нов световен ред. Джордж Буш Старши говори за това за първи път на 11 септември 1990 г., т.е. „случайно“ точно 11 години преди удара над Световния търговски център.

Всъщност какво е лошото на илюминатите? Нали все пак някой трябва да управлява света. Може би най-злото в тях и това, което плаши хората е , че в основата на тяхното учение са демонични принципи.Илюминатите макар и прикрито вярват в Луцифер-Сатаната. Те като всяко тайно братство променят ума на хората, влезли в редовете им. Но не само на тях, а и на всички хора като цяло. Това става напълно несъзнателно, да бъдем точни-подсъзнателно с включването на определени скрити символи. Илюминати са навлезли не само в банкерските, но и в политическите и военните среди в цял свят. Техни хора стоят в парламентите, сенатите, сред военните, разузнавателните служби, на президентските места. В последните години те си пробиват път към новоосвободените държави от Източна Европа и бившия Съветски съюз. За тази тайна група се знае малко и дори това малкото не е сигурно.Дали е истина?

Много известни хора се опитват да разяснят истината за новия световен ред, за жалост повечето имат що годе еднаква съдба.Кенеди е убит седмица преди да разкрие всчко, което знае за илюминатите, Мерилин Монро, която заявява, че може да потвърди думите му е намерена отровена, впоследствие братът на Кенеди се заканва, че ще ги изобличи…той също е открит мъртъв,2 pac започва да пее против тях, но после умира, а около неговата смърт има множество неизвестни и странни факти… Всичко това най-вероятно са просто съвпадения? Нека разгледаме още случайн съвпадения, да видим къде ще отрием символа на илюминатите-пирамида с око на върха и.

Първо да видим една от многото банкноти от 1$, нека гледаме внимателно.

Над пирамидата има надпис „Annuit Coeptis“ („Начинанието ни е белязано с успех“), а отдолу — „Novus Ordo Seclorum“ (Нов световен ред). Второто е много познато.

Насилственото сваляне на Френската монархия през 1789г. символизира една победа. Победа на хората над управляващите. Тогава се приема Декларацията за правата на човека. Една декларация с иновативно съдържание, с важно значение за конституционните права на гражданите и до днес във всички държави, страни членки на ЕС, включително и България.Ето я и нея в оригиналния и вид:

 

илюминати , декларация за правата на човека,

 

Нека сега да си поговорим малко за филми, всички гледаме филми нали? Особено тези от Холивуд, те са най-добрите.


В този клип ясно се открояват символите на илюминатите. Може сами да ги видите. Основно прево в стратегията на тази тайна група е манипулацията на хората и то несъзнателната.Точно чрез такива скрити и то добре, символи по филми и предавания. Основна роля разбира се имат и телевизиите. И не само по света, но и у нас, както се казват новините по канал1. Било то БТВ-една манипулативна медия, , която цели предимно чрез оглупяващи и забавни медийни произведения да вкарват в съзнанието на масите необходимите идеи или Планета ТВ, която чрез своите клипове прави същото:

и Луцифер…

За да се създаде т.нар. Нов световен ред, трябва да се работи целеустремено и последователно. Необходимо е подсъзнателно да се въздейства на хората от най-ранна детска възраст, за да може когато всичко е готово и те да са готови. Ето едно доста популярно детско в световен мащаб. Примерите са множество, но избрах точно това, защото аз лично съм гледал много серии, ситуацията е подобна във всички известни предавания за деца. Гледайте внимателно:

 

Ето едно интересно клипче относно Iphone и т.н.

 

Нека се върнем за малко в България и да разгледаме една къща..

 

снимката е от Котел..

Темата е изключително дълга, а примерите безброй. Времето е ограничено, минава бързо и е много ценно.

Пропуснах да кажа, че илюминатите четат на обратно. И като за финал може да напишете ILLUMINATI, но на обратно-ITANIMULLI, добавете .COM. Кой сайт ви отваря?

Следва продължение…може би…

22 коментара за “Илюминати..Не чети!”

  1. nvlivs in verba каза:

    NVLIVS IN VERBA e purvoto zveno suzdadeno ot iluminatite- astrologicheska obqnna na danni i znaniq v posledtsvie se razvivat.. az lichno poznavam iluminat 33-ta stepen (nai-visokata), moge bi sum obluchen moge bi ne , no ako tezi hora ne sushtestvuvaha polojjenieto shteshe da e mnogo po kritichno , za sujalenie choveka vinagi shte mrunka i shte iska oshte i oshte..i vinagi neshto njama da my e nared razberete che tezi hora ako ne sushtestvuvaha shtqhme da sme v 16-ti vek.. prosto nemoge da se ogodi na vsekigo…

  2. Kiki каза:

    Itanimulli

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *