Писмо за Дядо Коледа ( НЕ чети,лично е)

Тоя месец не съм писал в блога,а вече е крайно време.Чудих се вчера за кво да пиша имах няколко набелязани теми,едната за социалния статус на хората и неговото значение,не че разбирам нещо,но можеше да си ги поизмисля работите.Видях и една майка с количка,в нея имаше бебе..това също е яка тема,но вчера получих ново вдъхновение.За жалост сега не е вечер и нз дали ще ми се получат писанията.Попринцип пиша вечер,че е тихо и всички спят,освен мен разбира се.

Ще си напиша писмото до Дядо Коледа и без това съм в коледно настроение някъде от 12-ти ноември,а отдавна съм запразнил в университета.

Писмо за Дядо Коледа
(да не се отваря от други,строго секретно е)

Ровапеди,Финландия,

7-8-7-8

Мили Дядо Коледа,

Пиша ти аз,трябва да ме знаеш или поне да си чувал за мен. Напълно съм наясно,че вече малко съм голям,но пък продължавам да вярвам в теб. Нашите взаимоотношения с теб винаги са били сложни.Но аз все още съм онова малко детенце,понякога плача,друг път си играя и се радвам. Е да,вярно вече не вярвам в приказки и чудеса,но вярвам в теб.

Сещаш се за кво ти пиша нали? Време е да направим тука нещо,няква далавера,да праим пачки. Е ти предполагам,искаш да ме питаш дали съм бил добър през годината? Ами опитах се да ти кажа.Бях мил с повечето,казвах им „здрастии“ или „как сии“,или „как спа?“ ,някои даже не ги познавах..,но бях изпълнен с добри чувства към всички.Някви там хора казаха,че съм лош,ама това не е вярно,знаем си се,аз винаги съм си добричък : ) Ако съм наранил някой,ударил съм го,или пък съм го застрелял..не е било нарочно.Сигурно съм направил много грешки,но нали трябва да се науча,така се учат децата-от грешките си. Че добър си бях тая година като се замисля..не съм дърпал много момичетата за косите и те не го правеха,щото нямам особено дълга косичка,пиех си редовно млякото с мед,лягах си рано сутрин,пишех си домашните,поработих малко,запознах се с нови хора..други се запознаха с мен,а аз с тях не..Е добре де,понякога бях и лош..играех си с чужди играчки,но няма повече.И с теб не бях много добър,извинявай за това,че мразиш дядовци,ама мислех,че Дядо Мраз идва оттам..

Ама ти виждаш всички деца кви ги вършат,така че не може да е толкова зле положението,нали? Гледай някои деца кво си правят с количките,ходят,че ги палят,други пък стачкуват,трети хващат горките октоподи..Те са по-лоши от мен,за тях,ако има подаръци хич няма да е честно. Пък аз без тва съм красив,а ти пиян,че я вземи и ми прати 1-2 работи тука към нас. Още помня,че не ми прати в 6-ти клас оная летящата топка с две места,сега,ако имах такава щях да имам голям успех с жените.Като стана въпрос за това,те моля за една услуга.Намери ми едно момиче,ама да  е такова различно,не като другите,аз търсих,ама без особен успех. Искам да е с черна дълга коса,да е малко грозна,такава като мен.И като пийне малко да не си ляга с трима,ако може поне само с 1 на вечер.Никога не съм бил алчен.

Прати ми и 20 грама благоразумие,и 5-6 грама щастие от това нашето,знаеш за кво ти говоря,бате.И помагай с тва гражданско право,че гледам колегите са се сдухали тука нещо,сигурно е некво злобно животно.Прати ми някоя стабилна пушка да му видя сметката. То сигурно нещо се е объркало и не знае кой съм аз..ще го уволня бързо,бързо.

Тва от миналата година още си го чакам,ще си имаш проблеми май,дано нещо не си разбрал..искам ф-е-р-а-р-и..,а не фервех..Ако не ми намериш такова момиче дето искам,щото квото и да си говорим шанса е приблизително равен на  нула или -1,пробвай там нещо да ми сглобиш,чувам правите играчки тва-онова. Ако ли не дай да измислим нещо с тая Снежанка бе,кво само бездейства.Я ми я прати по пощата нещо,или там ти си знаеш как,цяла ще я върна,обещавам.Даже ко не ти трябва ще измислим нещо,може на лизинг да я взема или пък под наем,нали знаеш разбирам ги тия работи,договори-моговори,право учим все пак.Ша го измислим бе мой,само няма се притисняааш!

И спри моля те да ми пращаш пари..вече няма кво да ги правя..Аре малко да се усетим а? Парите не са всичко бе ,живота не е секс и пари само.Едно време имаше и други неща,кво сте се побъркали сега всички. Я се успокойте,кво да ги правя тия пари сега,освен да си купа 1-2 мола,че после да искат да ме трепят.И ти вземи малко сняг да ми пратиш,че кво е това,аз ако исках такова слънце щях да мръдна до някой от островите си и да си карам Коледа на плажа. Действай по-бързо,че елхата ми нещо вика,горещо и било..трябва си вземам палма. Ти,ако не ти се правят повече играчки с тоя персонал и работилницата,знаеш ли какъв бизнес ще разцъкаме.Че и си накрая на света,никой не те е виждал,добре се криеш и цепиш парата,евала! Тоя сняг,белия,дето го правиш..голяма схема излезе.И аз имам тука няколко идеи,звънкай.

Желаетлно е да се обадиш или да дойдеш до нас,че да не дойда аз! Че се запознах тука на едно парти с твоите джуджета,викат ме да пийнем по едно,пък лесно ги хваща.Вземем се напукаме,все едно празнуваме 8-ми декимври,пък после върви ги съживяваш,ще ти умре цялата индустрия,един месец не моат да изтрезнеят горките..

Ти нали знаеш,аз тебе,колко те уважавам?!

Поздрави от:Мики Маус за Санта Клаус(кво да правиш,много познати имам)

One thought on “Писмо за Дядо Коледа ( НЕ чети,лично е)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Дали момчето ще стане мъж?
Next post Благодаря ти,мамо..!