Как да изглеждаме съблазнителни?

Доказано е, че мъжете се влияят не само от природната красота на жената, но и от това как тя съчетава дрехите и аксесоарите си, как се гримира и как поддържа маникюра си. Мъжете не разбират нито от мода, нито от сложни дизайнерски послания. Странно им е защо всички жени, до скоро се разхождаха с големи черни ботуши, с дължина до коляното и вкарани в тях дънки. Мъжете разпознават кокетната жена, но внимавайте, защото този аспект има и друга страна. Не бъдете прекалено натруфена или разголена, защото това отблъсква мъжете. Избягвайте твърде отворените деколтета. Оставете мъжа да ви докаже, че не гледа на вас като на парче месо, да ви гарантира сигурност и вярност преди да се наслади на най-женствената част от вашето тяло. Зарежете полите и джинсите с ниска талия. Освен, че е адски нездравословно за жената да е с гол кръст, много по-съвременно и секси е да носите дрехи с висока талия и тънко контрастно или лъскаво коланче. Мини дължината също не е за предпочитане. Освен, че е неудобно и говори, че изпълнявате ниска длъжност във фирмата, мъжът обича да оставите нещичко и за фантазията му.

Мъжете харесват жената да е здраво стъпила на земята, да е различна, но в рамките на допустимото. На интимна или романтична вечеря може да загатнете нещо от себе си, но не и да дадете повече от това, което са заслужили. Голо рамо или рокля до средата на коляното е достатъчно секси, но и същевременно загадъчно. Това лято много на мода са широките и набрани дрехи с асиметрична кройка. Те вталяват по-закръглените дами, а тези в добра форма ги изстрелват направо във висшата мода.

Мъжете искат да гледат плът. Те искат да се наслаждават на женствените извивки на тялото, да усещат индивидуалните форми на нежния пол. Същевременно те усещат интуитивно кога една жена изглежда добре.

Виж повече на http://e-alexandra.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Защо бизнесът не може без уеб сайт?
Next post ERP софтуер от New Era Ideas