Защо няма истински мъже? (1-част)

Все повече навлизам навътре в нещата и най-после разбрах защо жените постоянно се оплакват,че няма истински мъже…В тази публикация ще ви разкрия 4-тири неща,които жените мразят в нас(днешните мъже)…

1.ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ НЕРАЗБИРАНЕТО ОТ ТВОЯ СТРАНА, ЧЕ ТИ СИ МЪЖ, А ТЯ Е ЖЕНА
Сега се настрой философски. Споко. Всъщност повечето мъже не разбират жените.С малки изключения разбира се 😛
Но истинската трагедия е, че мъжете не разбират и мъжете също! Повечето мъже не знаят какво е да се докоснеш до твоята мъжка природа. Съберете тези две неразбирания и… мисля, че вече знаете резултата.
Жената си има природа. Женското начало. Мъжът също има природа. Мъжкото начало.
Жените са притеснителни. Те обичат очакването. Те обичат да “оставят мъжа да ги хване”…Те обичат изненадите…
Мъжете са борци. Мъжете са доминиращи.Или поне трябва да са…,но не винаги това е лесно 🙂 Мъжете обичат да играят грубо, да печелят награди и да управляват тяхната територия.
Е познайте какво?
Повечето мъже не се държат като такива в присъствието на жена, която харесват.Оставаме буквално без думи…и сме готови да им угаждаме на всичките прищевки…колко пъти съм го правил…
И като не разбират женската природа те не демонстрират, че те са МЪЖЕ .
Жените харесват МЪЖЕ. МЪЖЕТЕ харесва ЖЕНИ.
Това е непоклатимо правило(с малки изключения).
Когато сте в женска компания не се дръжте като ЖЕНЧОВЦИ. Това не е секси и не е привлекателно..
Всяка жена го МРАЗИ!

Тва на снимката го виждаме все по-често…защо ли?

2.ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ МЪЖЕ КОИТО СА “ЛЕПКИ”
Когато един човек се “лепне” за друг психологически другият човек се настройва за “защита” и отблъскване на “лепката”.
Това е губещ вариант на държание. Ако момче говори по телефона с момиче с което са се запознали наскоро и момичето каже – “Ей трябва да тръгвам” той може да каже – “Е ами… добре тогава… А ще ми се обадиш ли като се прибереш”
Добре, ето една друга ситуация да речем, че момче и момиче са на първата им среща и се разхождат из огромен магазин. Повечето мъже биха последвали жената навсякъде само, за да не я оставят сами.Ако тя изчезне той веднага ще хукне да я търси.Той ще остане физически близо до нея защото го е страх тя да не си тръгне без него.
И дори още по ужасяващо някои мъже питат директно жената дали са добри, интересни, забавни и т.н.
“Мислиш ли, че съм интересен?”
“Мислиш ли, че някога ще можем да имаме взаимоотношения?”
“Аз твой тип ли съм?”
Жените МРАЗЯТ тези неща направо им се иска да избягат като ги чуят…НЕ излизай само с една жена..не я поставяй в центъра на своя живот..покажи и ,че си готин и може да имаш всяка и ако тя е с теб..то тя печели много повече,отколкото ТИ от това,че си с НЕЯ…Ти си наградата..!

3.ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ ДА НЕ ВОДИШ И ДОРИ ПО-ЛОШО – ДА ГИ ОСТАВИШ ТЕ ДА ВОДЯТ
Жените имат радар за лузъри и едно от нещата, които задействат този радар е мъж, който “ги следва”.Стига гледа филми,в които най-големият загубеняк е с най-готината мацка..тва е само във филмите…
Истинският проблем произлиза от това че жените не се стремят да водят.
Така че по някога се получава ситуация, в която мъжът иска да следва, а жената не иска да води.
Той се оглежда за малки знаци от жената, които да му подскажат къде иска да ходи или да прави и т.н. И какво прави след като не намери такива знаци – той я ПИТА. Обикновено изтърсва нещо такова – “Ей мислех си да те отведа на кафе при “Еди къде си” надявам се там да ти хареса, какво ще кажеш?”
Всичко което той казва на една жена с тези въпроси е – “Опитвам се да разбера какво очакваш да правя къде да те отведа кога да те целуна …моля ти се помогни ми.”
И точно тук ATTRACTION-на е ИЗНАСИЛЕН И УБИТ ПО БЕЗМИЛОСТЕН НАЧИН…Тази грешка всички сме я правили..аз сумати пъти…не че като съм питал е задължително нещата да не се получат,но трябва да открием точния баланс между нашите и техните желания…Няма лошо да питаш момичето какво и се прави..но не трябва да забравяш,че тя не е нищо повече от теб и ти имаш същото право като нея да си изкараш приятно и тя трябва да се съобрази и с твоите предпочитания..

4.ЖЕНИТЕ МРАЗЯТ ДА СИ НЕСИГУРЕН, ТЪРСЕЩ ОДОБРЕНИЕ, ПРИБЪРЗАН, НИСКО РАНГОВ, ДА СИ СЪС СЛАБ ГЛАС И ЕЗИК НА ТЯЛОТО
Има си термин с който младите, красиви и независими жени казват на слабите (не физически, а психически), търсещи одобрение, превзети и послушни мъже… Терминът е “NICE “
“Той е много мил … но … няма химия между нас” или „много си готин…ама няма БУМ“
Това е една от онези теми, за които се говори трудно. Защото толкова много глупави пичове правят неща, за да ги мислят за добри, че е трудно да се обясни – ЗАЩО.Бтв много често и аз съм от тия глупавите..особено като реша,че съм се влюбил в някое момиче…винаги,когато направя тази фатална грешка да се самонавивам и да си мисля,колко е невероятно момичето..нещата не се получават…Затова не правете така У ДОМА СИ… 😀
Това е все едно да кажеш на риба, че тя няма да опознае живота ако остане мокра.
На първо място рибата изобщо не знае, че е мокра.Но нека се опитам поне. Това е важно.
Отидете на място, където двойките си прекарват заедно времето (парк, кафене, бар или нещо от този род). Сега погледнете мъжете. Забелязвате ли как мъжете преувеличено вдигат вежди на някой коментар направен от момичето? Или как на всяко нещо, което каже младата девойка се разсмива (фалшиво). А ако сте достатъчно близо ще чуете мъжки глас тип ”Аз съм не сигурен и се опитвам да бъда екстра мил за да ти се нагодя на характера”
Ще го видите навсякъде независимо дали сте в България или в Беларус.
Ще го виждате толкова често, че дори ще ми пишете че съм луд и щом толкова много хора го правят значи е правило. ЗАПОМНЕТЕ ИГРАЧА Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ ОТ ПРАВИЛОТО И НИКОГА НЕ ПРАВИ КАКТО ДРУГИ.ПАК ПОВТАРЯМ – НИКОГА.
Е изненада това не е правилния път или начин за сдобиване с женското сърце. Нещата, които активират женския радар са безброй – език на тялото, глас, външен вид, поглед, походка и много др. Жената си интерпретира тези неща също както ние интерпретираме жените още като ги видим 😀
НИКАКВИ АНАЛИЗИ НЕ СА НУЖНИ.
Може би 90% от живите мъже в този момент се прецакват с жените заради този проблем.
Техните движения, маниери, глас, походка телеграфират на жената, че те са лузъри.
Те правят хиляди малки но съдбоносни неща които пращат сигнали на жената, че той се чувства неудобно, притеснено, и че не е себе си.
И познайте какво … ЖЕНИТЕ ГО МРАЗЯТ.Следва продължение..

Понеже лаптопа ми не е пристигнал от София още,а утре заминавам за Търново..най-вероятно около 1 седмица няма да има нови публикации в блога,защото няма да има откъде да пиша 😀 Чао за сега и късмет на всички с жените…може и на мене да ми е нужен 😛 Макар че избързах със сбогуването довечера ще публикувам едно клипче,когато бях още 9-ти клас 😀

One thought on “Защо няма истински мъже? (1-част)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Генади на дискотека с голфа си…кой е Генади?
Next post Защо няма истински мъже? (2-част)