Добрият избор на портфейл е важен за всеки бизнесмен

В този сайт попринцип се обсъждат иновативни бизнес идеи, уеб предприемачество, сео оптимизация, интересни неща от сферата на икономиката и бизнеса, както и какво ли още не. Но днес ще говорим за нещо по-различно, а именно мода и външен вид. Няма начин да пренебрегнем тази част от живота ни. Харесва ли ни или пък не, всеки гледа външният вид, дори и в света на бизнеса. Хората първо виждат как изглежда един човек, какво излъчване има и едва тогава, решават дали ще сключат някоя сделка с него, разбира се, ако се договорят и за параметрите по договора. За да изглееждаш стилно и модерно, особено когато говорим за мъж, не е необходимо кой знае какво усилие. Трябва да си поне малко информиран какви дрехи се носят, как се носят и разбира се да инвестираш време и пари в необходимото. Дрехите обаче не са най-важното, аксесоарите са от съществено значение. Днес ще си говорим за един основен аксесоар, който е доста често обект на погледи в бизнес средите.

Мъжкият портфейл – моден и стилен аксесоар, но преди всичко практична и необходима вещ.

Силният пол започна доста повече да обръща внимание на външния вид и цялостния стил на визията си. Но въпреки това, навярномалко мъже са се замисляли, какъв е подходящият за тях портфейл и дали наличието само на един е достатъчно.

Облеклото, начинът на живот, професията, интересите и много други фактори обуславят избора на мъжки портфейл. И наличието само на един е твърде недостатъчно. Мъжът независимо от възрастта сисе нуждае поне от два различни типа портфейли за различни цели.

В един портфейл трябва да има отделено място за всички неща, които са от първа необходимост. Поради тази причина съчетаването на стил и функционалност е най-добрата комбинация, която може да се избере. За да внесем повече светлина по въпроса, ще разгледаме най-обичайните видове мъжки портфейли:

Тройно сгънат мъжки портфейл–този портфейл е практичен и удобен за по-младите мъже и тийнейджърите. Те го предпочитат поради възможността да съберат в него всички неща, които са им необходими. Слота за карти е с по-ограничен брой. Минус на дизайна е неговата обемност и липсата на отделение за монети.

Двойно сгънат портфейл – това е най-старият и класически модел портфейл. Появява се още през 50 години на миналия век с появата на  кредитната карта. Обикновено се изработва от кожа с изчистен и стилен дизайн, непроменен и до днес. Могат да се намерят две разновидности на портфейла – с отделение за монети и без. Второто е по-практично и разпространено. Прозрачните прозорци за лични документи са изключително полезни. Този портфейл не е толкова обемен и спокойно се побира от задни джобове на дънки до вътрешни джобове на сака.

евтини мъжки портфейли онлайн

Портфейл тип чекова книжка – този тип портфейл е проектиран специално за пътуване. На едната си страна може да побира по-обемни неща като, билети, чекови книжки, паспорти, а на другата има удобни отделения за карти. Големите му размери трудно се побират дори в джобовете на палта и якета.

Портфейл за монети – портфейлът не е за организираните мъже. Няма отделения и прегради. Всичко се поставя на едно място и се закопчава. Да намериш нещо, което търсиш в този тип портфейли е трудна задача. Ползването му само за монети е удобство.

Портфейл за карти – този портфейл е за хора като банкери и бизнесмени боравещи си само с карти. Стилен и тънък дизайн, но ограничена практичност. Хора, които са свикнали да разполагат винаги с пари в брой не могат да го използват пълноценно.

Щипка за пари – остаряла за употреба сама по себе си. Ползва се единствено от хора с повече пари в брой. Като допълнителен аксесоар към портфейл за карти е практичен елемент.

Съчетаването на стил и функционалност е ключът към добрият избор на мъжки портфейл. Ако се колебаете къде да намерите подходящ портфейл, то задължително разгледайте сайта NovaChanta.com . Там има избор от модели на ниски цени. Просто е невъзможно да искате хората в бизнеса да гледат сериозно на Вас, ако нямате портфейл. Не е необходимо да бъде много скъп или марков, но трябва да имате поне един или два. Най-добре черен и кафяв. В сайта горе, има избор от модели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Previous post Това е любов
Next post Дава ли портфолиото ви, това, което клиентите наистина искат?