W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012
Intimno.EU – сайт за мода, красота и интимност

Intimno.EU – сайт за мода, красота и интимност

По една или друга причина дамите прекарват страшно много време в интернет. Дали за да четат рецепти, да пазаруват онлайн, да питат нещо за бебето в БГ-МАМА или пък просто се интересуват как да доставят повечко удоволствие на мъжа до тях, а защо не и най-лесното- да изглеждат модерни и красиви на коледното парти. Без значение каква точно е причината, години наред точно времето, което прекарват дамите онлайн ги превръща в основна целева група на много сайтове и рекламодатели. Различни модни проекти и форуми се радват на огромна популярност, не само в България, но и по-света – изцяло благодарение на жените. Известните и вече утвърдени сайтове са няколко, броят се на пръстите на едната ни ръка, но въпреки това, постоянно излизат нови. Колкото и малък да е пазара в България, все пак всеки се бори за парче от пицата, така да се каже. Не е случайно, че още преди години, голяма медия като БТВ се опита да навлезе в онлайн обществото на дамите със собствен сайт и дори телевизия специално за тях. Който не осъзнава тяхната сила – рано или късно ще претърпи очаквани загуби и тук не говорим само за продажби.

Тези дни съвсем случайно попаднах и на едно ново сайтче, то едва ли ще стане супер известна медия със хиляди последователки, най-вече защото няма огромен бюджет и екип от модни експерти зад себе си. Най- вероятно и целта на собствениците изобщо не е такава. Но въпреки това сайта остави доста добро впечатление в мен, за това и реших да го споделя тук с Вас. Става въпрос за Intimno.EU,  типичен дамски сайт с няколко категории, сред които най-изявените са – мода, красота, интимност, 18+ и полезни идеи. В сайта може да откриете много модни съвети за вашата визия. Започвайки от облеклото си, та стигайки и до аксесоарите. Съчетание на цветове и модели според новите тенденции.  Полезни статии за това как да изберем моден подарък- бил той чанта или пък гривна.  Насоки за избора на бижута според формата на лицето, както и комбинация между чантата и якето Ви! Въобще почти всичко, което би Ви заинтересувало в модната сфера.

В сайта има и по-интимни съвети, не случайно носи точно такова име. „Какво представлява секса за мъжа?“, „Как да го възбудим повече?“, „Колко опасен е сексът между колеги?“, това са само част от въпросите, на които ще получите отговор в Intimno.EU. Разгледайте сайтчето, още е малко, но пък има какво да се прочете!

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *